Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه گفت: استان مرکزی در تمامی بخش‌های الکترونیکی دستگاه قضایی در کشور پیشتاز است به طوری که ۶۰ درصد از ابلاغیه‌های این استان به صورت الکترونیکی ارسال می‌شود. ۰۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۸ استانها مرکزی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حجت‌الاسلام حمید شهریاری ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ابلاغیه الکترونیکی یکی از خدمات نوین دستگاه قضایی در کشور است این در حالی است که در گذشته بیش از 70 درصد از ابلاغ نامه‌ها به صاحبان نمی‌رسید و مردم مدت زمان بسیاری را در انتظار درخواست خود سرگردان بودند اما با اجرایی‌شدن این طرح بیش از 95 درصد ابلاغیه‌های الکترونیکی به صاحبان رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه بیان کرد: عدالت الکترونیکی طرحی جامع است که براساس آن 50 پروژه و 120 زیر پروژه برای این مهم در نظر گرفته شده است. گواهی امضا روی اسناد الکترونیکی از دیگر خدمات الکترونیکی دستگاه قضایی است که براساس آن دستگاه اجرایی می‌توانند به جای استفاده از اسناد کاغذی از گواهی امضا اسناد الکترونیکی استفاده کند.

وی عنوان کرد: استان مرکزی در تمامی بخش‌های الکترونیکی دستگاه قضایی در کشور پیشتاز بوده به‌طوری که تاکنون 60 درصد از ابلاغیه‌های این استان به صورت الکترونیکی ارسال می‌شود و همچنین مدیریت پرونده قضایی در استان مرکزی هم به طور کامل به شکل الکترونیکی اجرا می‌شود.

شهریاری خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه اهمیت و دسترسی یکسان شهروندان به خدمات قضایی اهمیت زیادی دارد دفاتر خدمات الکترونیک راه اندازی شده که هدف از راه اندازی آن  جلوگیری از اتلاف وقت مراجعان در محاکم، آسایش مردم، ارایه بهینه خدمات و سرعت در انجام امور قضایی است که امیدواریم گامی موثر و همسو با عدالت باشد.

وی اضافه کرد: وجود 40 شاخصه خدمات‌رسانی از قبیل نوبت دهی، مشاوره و طرح دادرسی در این مراکز سبب افزایش رضایت‌مندی مردم از دستگاه قضایی شده است.

انتهای پیام/ز

R41371/P41362/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۲۳۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دادستان کرمان خواستار ارتقا خدمات دفاتر قضایی شد

 

 

 

 

دادستان کرمان تأکید کرد: نقطه آغاز فرایند دادرسی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی کلید زده می‌شود و مدیران این دفاتر باید نارسایی‌های موجود در ارائه خدمت به مراجعان را برطرف  کنند. 

دادستان کرمان در نشست تخصصی با مدیران دفاتر خدمات الکترونیک قضایی که به منظور هم‌اندیشی و ارائه راهکار‌های مفید و سازنده در حوزه خدمات قضایی و بررسی مسائل و مشکلات آن و با حضور معاونین دادستانی و معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری برگزار شد ضمن ابراز خرسندی از اینکه بسیاری از مدیران دفاتر خدمات الکترونیک در سطح استان از دانش حقوقی و تجربه کاری مرتبط برخوردارند، ایرادات و نواقص موجود را متذکر و پیشنهادات و راهکار‌های رفع آنها را بیان کرد. 

مهدی بخشی با تأکید بر اینکه اولین مواجهه مردم با دستگاه قضایی در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی انجام می شود و نظارت بر طرح دعاوی صحیح ضرورت دارد گفت: دفاتر خدمات الکترونیک قضایی باید تلاش کنند با انجام صحیح وظایف خود در کاهش مراجعه مردم به دستگاه قضا و همچنین سرعت بخشیدن به رسیدگی پرونده‌ها و صرفه‌جویی در زمان نقش سازنده‌ای داشته باشند. 

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان تصریح کرد: با توجه به رویکرد قوه قضائیه در دوره تحول و تعالی و الکترونیکی شدن اقدامات و فرایندها، لذا نقش مهم و اثرگذار دفاتر خدمات الکترونیک قضایی بیش از پیش احساس می‌شود لذا تمام تلاش خود را جهت انجام بدون نقص تمامی مراحل قضایی از آغاز تشکیل پرونده گرفته تا رسیدگی‌های قضایی، ارسال مکاتبات و لوایح اصحاب پرونده  را به کار گیرند. 

 

این مقام عالی قضایی در استان افزود: در برخی موارد گزارش می‌شود در فرایند اقدامات این دفاتر به دلیل عدم اشراف کافی شخص کاربر، نواقصی شکل می‌گیرد وسبب تاخیر و بروز اطاله در امورات مراجعان می‌گردد که تأکید می‌شود منشأ شکل‌گیری این نواقص و اشکالات شناسایی و رفع شوند. 

وی توجه مدیران و کاربران دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به صلاحیت مراجع در ارسال پرونده‌ها و تلاش برای ایجاد صلح و سازش میان اصحاب دعوی را مهم برشمرد و اظهار کرد: از آنجا که مدیران این دفاتر ابلاغ "صلح یاری" دارند می‌توانند از این ظرفیت جهت اصلاح ذات البین اقدام کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • بازرسی ۱۱هزار قرارداد شرکت رضایت خودروی طراوت‌نوین
  • ممنوعیت ارائه خدمات به دارندگان مجوزهای کاغذی در استان مرکزی
  • مطالبات ۸۹۵ مالباخته «رضایت خودروی طراوت نوین» پرداخت شد
  • بازدید رئیس کل دادگستری البرز از بیمارستان امام کرج
  • طرح کالابرگ الکترونیکی دوباره اجرا می‌شود؟
  • انتخابات ملایر به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود
  • بررسی علت فوت کارگر معدن زغالسنگ کوهبنان توسط دستگاه قضایی
  • افتتاح چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی در شهر قروه
  • دادستان کرمان خواستار ارتقا خدمات دفاتر قضایی شد
  • چگونه به‌صورت الکترونیکی رأی بدهیم ؟ فیلم